Muziek afbeelding

Zwaargewonden bij ernstig ongeval in Tilburg

  Zwaargewonden bij ernstig ongeval in Tilburg


Bij een ernstig ongeval op de Ringbaan Noord in Tilburg zijn vrijdagochtend twee personen zwaargewond geraakt. Het ongeluk gebeurde omtreeks zes uur nabij de Oude Lind. De bestuurder zou een boom en meerdere lantaarnpalen hebben geraakt met het voertuig, hoe dit kon gebeuren is nog niet duidelijk. Volgens een 112-correspondent lijkt het erop dat er geen andere voertuigen betrokken zijn bij het ongeval, de schade en ravage is enorm. "Van de auto, een Audi, is niets over", vertelt de 112-correspondent. "Die is in meerdere stukkengebroken, stoelen van de auto liggen op de weg, net als de koplampen en velgen."

De inzittenden van het voertuig zijn allebei met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Gezien de ernst van de situatie is er ook een traumahelikopter opgeroepen. De trauma-arts ging met de gewonden mee naar het ziekenhuis.

De weg is afgezet van de Quirijnstoklaan tot het Textielplein. Volgens de 112-correspondent gaat de afhandeling van dit ongeval nog uren duren.Foto's via omroepbrabant.nl

Geschreven door Brandon Mollema


Opmerkingen

U moet ingelogd zijn om een opmerking te plaatsen