Muziek afbeelding

BREAKING: Schietpartij Erasmus MC

  BREAKING: Schietpartij Erasmus MC


Vanmiddag werd Rotterdam opgeschrikt door twee tragische schietincidenten, waarbij drie levens verloren zijn gegaan: een 39-jarige vrouw, haar 14-jarige dochter en een 43-jarige docent van het Erasmus Medisch Centrum.

Het hartverscheurende verlies trof de gemeenschap diep; de man en vrouw overleden ter plekke, terwijl het meisje later op de avond aan haar verwondingen bezweek.

De vermoedelijke schutter, de 32-jarige Fouad L. uit Rotterdam, voormalig student aan het Erasmus MC en reeds bekend bij de politie, is aangehouden onder het helikopterplatform van het ziekenhuis.

Zijn verleden omvat veroordelingen voor dierenmishandeling, wat het geheel nog schrijnender maakt.In het ziekenhuis werd een vuurwapen aangetroffen, waarmee de schietpartijen vermoedelijk plaatsvonden.

De autoriteiten gaan niet uit van meerdere schutters, waardoor de focus op deze ene individuele verdachte ligt. De gemeenschap rouwt om deze onbegrijpelijke gebeurtenissen en zoekt naar antwoorden te midden van verdriet en ongeloof.

Geschreven door Perry van der Wilk


Opmerkingen

U moet ingelogd zijn om een opmerking te plaatsen